top of page

Privatumo Politika

1. Ką reiškia ši privatumo politika?
Šioje privatumo politikoje (toliau „Privatumo politika“) pateikiama informacija apie tai, kaip UAB „Zacyšiaus Dvaras“ (toliau „Įmonė“) tvarko jūsų asmens duomenis, kurie gaunami: (i) kai registruojatės mobiliojoje programėlėje „HelpyBox“; , kurią galima įsigyti per „iTunes“ ir (arba) „Google Play“ (toliau „Programa“); (ii) perkant iš Bendrovės kalbų mokymosi paslaugas; (iii) kadangi Bendrovė vykdo tiesioginės rinkodaros veiklą; (iv) vykdant sutartis su partneriais ir tiekėjais; (v) kai pateikiate mums užklausas; (vi) kai atliekate aktyvius veiksmus Bendrovės socialinės žiniasklaidos paskyrose.
Visi nurodyti asmenys, kurių duomenis tvarko Bendrovė, toliau vadinami „Duomenų subjektais“ arba „Duomenų subjektais“.

2. Apie kompaniją
UAB „Zacyšiaus Dvaras“, juridinio asmens numeris 300621871, buveinės adresas Perkūno al 4, Kaunas. Kontaktiniai duomenys asmens duomenų klausimais: el. paštas support@helpybox.com.

3. Kokius asmens duomenis tvarkome?
Asmens duomenys – tai bet kokia Bendrovės surinkta informacija apie Duomenų subjektą, kuri gali būti naudojama Duomenų subjekto identifikavimui ir yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.
Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Duomenų subjekto vardą, pavardę, adresą ir IP adresą, kurią Bendrovė gali rinkti apie Duomenų subjektą šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais.
Asmens duomenys taip pat apima viešai prieinamą Duomenų subjekto asmeninę informaciją, kurią Bendrovė pasiekia, kai Duomenų subjektas susisiekia su Įmone per bet kokius socialinės žiniasklaidos tinklus arba atlieka aktyvius veiksmus Bendrovės socialinės žiniasklaidos paskyrose.

4. Asmens duomenys tvarkomi registruojantis programoje
Kai pirmą kartą atsisiunčiate ir užsiregistruojate Programėlėje (vartotojo paskyroje), siekiant teikti vartotojo abonemento elektronines paslaugas renkami šie asmens duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas, slaptažodis.
Asmens duomenys renkami tiesiogiai iš Jūsų, juos įvedant į Programėlėje pateiktą vartotojo abonemento formą arba, Jūsų sutikimu, tokius duomenis Bendrovė automatiškai perduoda Facebook socialiniam tinklui ar Google, kai nusprendžiate prisijungti per savo Facebook ar Google sąskaitą.
Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas – sutarties dėl asmeninės paskyros elektroninių paslaugų Programoje įvykdymas.
Tokius asmens duomenis Bendrovė saugos tol, kol bus panaikinta Jūsų vartotojo paskyra arba kai Jūs neprisijungsite prie savo paskyros 3 metus.

5. Asmens duomenys, tvarkomi Bendrovei teikiant Paslaugas
Duomenų tvarkymo tikslas gali būti su Jumis sudarytos paslaugų sutarties (kalbos mokymosi) vykdymas.
Kai paslaugų sutartis sudaroma tiesiogiai tarp Jūsų ir Bendrovės, aukščiau nurodytu tikslu sutarties vykdymo pagrindu tvarkomi šie asmens duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, informacija, susijusi su paslaugų pirkimas (pvz., data, paslaugų aprašymas, kaina, kiekis, mokėjimo rekvizitai ir būdas ir kt.), sąskaita faktūra ir joje nurodyti duomenys, bendravimas, Jūsų atsakymai į klausimus, susijusius su tikslu ir žinojimo lygiu. kalba ir mokymasis. Šie duomenys yra būtini tinkamam ir efektyviam paslaugų teikimui ir, jei jų nesuteiksite, mes negalėsime Jums suteikti paslaugų.
Duomenų tvarkymo terminas: sutarčių sudarymą ir vykdymą patvirtinantys dokumentai saugomi 10 metų nuo sutarties galiojimo pabaigos. PVM sąskaitos faktūros saugomos 10 metų nuo jų išrašymo datos.

6. Tiesioginė rinkodara
Vyresniems nei 14 metų asmenims, pateikusiems savo kontaktinius duomenis ir išreiškusiems sutikimą gauti tokią informaciją elektroninių ryšių priemonėmis (el. - paštas, trumposios žinutės). Taip pat galime paprašyti jūsų pateikti atsiliepimą apie jums suteiktas paslaugas. Bendrovė tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkys šiuos asmens duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą (duomenys būtini tam, kad galėtume siųsti Jums tiesioginės rinkodaros pranešimus).
Jūsų duomenys bus naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais 3 metus nuo Jūsų sutikimo gavimo.
Jei esate mūsų klientas ir neprieštaravote Bendrovės tiesioginės rinkodaros veiklai, mes siųsime Jums žinutes apie paslaugas, panašias į tas, kurias įsigijote ar Jums suteikėte remiantis mūsų teisėtu interesu (pardavimui skatinti). Jūs turite teisę bet kada atsisakyti tiesioginės rinkodaros arba atšaukti savo sutikimą susisiekę su mumis el. paštu support@helpybox.com.

7. Susisiekite su mumis

Su Bendrove galite susisiekti keliais būdais: telefonu, el. paštu, SMS žinutėmis Programėlėje arba per socialinių tinklų paskyras. Mes asmeniškai priimame, peržiūrime ir atsakome į visus pranešimus. Jei kreipsitės į mus, galime tvarkyti šiuos Jums priklausančius duomenis: vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, datą, socialiniuose tinkluose naudojamą Jūsų slapyvardį ir žinučių tekstus, atsakymus į Jūsų klausimus. Tokie duomenys bus tvarkomi siekiant pasirengti sutarties vykdymui arba atsakyti į Jūsų klausimus. Teisėtas tokio duomenų tvarkymo pagrindas yra Jūsų sutikimas arba atitinkamai pasiruošimas sutartiniams santykiams. Jei nepateiksite savo kontaktinių duomenų, mes negalėsime su jumis susisiekti. Atkreipkite dėmesį, kad Programėlė taip pat gali naudoti el. pašto stebėjimo ar blokavimo programinę įrangą ir jūs turite užtikrinti, kad jūsų pranešimuose nebūtų neteisėto turinio.

Elektroniniai pranešimai bus saugomi 1 metus nuo pranešimo gavimo, išskyrus informaciją, kuri turi būti saugoma kitais terminais pagal Privatumo politiką ar teisės aktus.
Visi bendraujant su mumis pateikti duomenis bus tik aukščiausiais tikslais ir žinutėms peržiūrėti jūsų bei komunikacijos srautus administruoti ir valdyti. Įsipareigojame nenaudoti jūsų asmens duomenų be jūsų aiškaus sutikimo jokiuose leidiniuose tokiu būdu, kuris leistų jus identifikuoti.
A dėmesį, kad mums gali tekti su Jumis paštu, el. paštu arba telefonu. Praneškite mums apie bet kokius savo asmens duomenų pasikeitimus.

8. Socialinė žiniasklaida
Šiuo metu turime šias sąskaitas:
- „Facebook“, kurio privatumo pranešimas pateikiamas adresu https://www.facebook.com/privacy/explanation.
- „Instagram“, kurio privatumo pranešimas pateikiamas adresu https://help.instagram.com/519522125107875.
- „LinkedIn“, kurio privatumo pranešimas pateikiamas adresu https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.
- „Twitter.“, kurio privatumo pranešimas pateikiamas adresu https://twitter.com/en/privacy.

 

Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pareiškimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei turite klausimų apie tai, kaip jie naudoja jūsų asmens duomenis.

9. Sutikimo saugojimas
Tam, kad būtume pasirengę įrodyti, kad davėte sutikimą tvarkyti savo duomenis, mes saugosime Jūsų vardą, pavardę, el. paštą, telefono numerį, sutikimo datą, sutikimo tekstą 2 metus nuo duomenų tvarkymo termino pabaigos. sutikimą mūsų teisėto intereso pagrindu (kad galėtume įrodyti, kad sutikimas buvo duotas). Jūs turite teisę nesutikti su tokiu duomenų tvarkymu (13.4 skirsnio e punktas).

10. Slapukai
Slapukas yra nedidelis tekstinis failas raidiniu ir skaitiniu formatu, kurį (dažniausiai) su jūsų sutikimu įdedame į jūsų naršyklę arba standųjį diską. Skirtingiems tikslams naudojame skirtingus slapukus. Slapukai taip pat padeda mums atskirti Jus iš kitų Programėlės vartotojų, taip suteikdami malonesnę naudojimosi Programa patirtį ir leisdami tobulinti Programėlę.
Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kurios naršyklės leidžia atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Taigi galite pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamos įtakos Programėlės naudojimui, o be slapukų negalėsite naudotis visomis Programėlėje teikiamomis paslaugomis. Daugiau informacijos rasite adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.
Mes naudojame toliau aprašytus slapukus, kurių išsamų sąrašą rasite ČIA.

a) Būtinai būtini slapukai.
Šie slapukai būtini, kad mūsų programa veiktų. Tokiais slapukais tvarkomų duomenų pagrindas yra teisėtas interesas užtikrinti apsilankymo kokybę ir saugumą. Tai gali būti slapukai, kurie, pavyzdžiui, leidžia prisijungti ir pasiekti saugias mūsų programos sritis (jei tokios). Jūs turite teisę nesutikti su tokiu duomenų tvarkymu (13.4 skirsnio e punktas).
(b) Analitiniai ir (arba) veiklos slapukai.
Šie slapukai leidžia mums identifikuoti ir skaičiuoti mūsų Programėlės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai naršo mūsų Programėlę. Tai padeda mums pagerinti svetainės našumą, pavyzdžiui, užtikrinti, kad vartotojai galėtų lengvai rasti tai, ko ieško. Šių slapukų surinktų duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas.
c) funkciniai slapukai.
Šie slapukai naudojami jūsų tapatybei nustatyti, kai grįžtate į mūsų Programėlę, kad galėtume pritaikyti teikiamą turinį pagal jūsų poreikius, prisiminti jums svarbią informaciją. Šių slapukų surinktų duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas.
d) komerciniai slapukai.
Galime naudoti savo ir trečiųjų šalių slapukus, kad rodytume suasmenintą reklamą savo ir kitose svetainėse. Tai vadinama „pakartotine rinkodara“, kuri pagrįsta naršymo veikla, pvz., produktais, kurių ieškote ir peržiūrite.

11. Duomenų atskleidimas
Informaciją apie jus galime atskleisti savo darbuotojams, vadovams, agentams, paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, skolų administravimo ar išieškojimo įmonėms, asmenims ar subrangovams, teikiantiems rinkodaros ir IT paslaugas, jei to pagrįstai reikia atitinkamais tikslais, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. .
Be to, mes galime atskleisti informaciją apie jus:

  • jei privalome tai daryti pagal įstatymą;

  • siekiant apsaugoti mūsų teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų teikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų skolas mums);

  • siekdami parduoti dalį Bendrovės veiklos ar turto, kai potencialiam veiklos ar jos dalies pirkėjui atskleidžiame Jūsų asmens duomenis;

  • pardavęs Bendrovės veiklą ar didelę jos dalį tretiesiems asmenims.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami trečiosioms šalims ir/ar tarptautinėms organizacijoms, išskyrus atvejus, numatytus su Jumis arba Jūsų darbdaviu sudarytose sutartyse. Tokiais atvejais užtikrinsime, kad turėtume vieną iš Bendrajame duomenų apsaugos reglamente nustatytų pagrindų, leidžiančių tai daryti (pvz., Jūsų sutikimas, tipinės sutarties sąlygos, sprendimas dėl tinkamumo).
Išskyrus šioje Privatumo politikoje numatytus atvejus, Jūsų asmens duomenų neperduodame jokioms trečiosioms šalims.
Privatumo politikoje pateiktas gavėjų sąrašas ir gavėjų kategorijos gali keistis; todėl, jei norite būti informuoti apie bet kokius Jūsų asmens duomenų gavėjų pasikeitimus, prašome informuoti mus šioje Privatumo politikoje nurodytu el. paštu, el. laiške nurodydami taip: „Noriu gauti informaciją apie pasikeitimus mano asmens duomenų gavėjai, vardas, pavardė“.

12. Jūsų asmens duomenų saugumas
Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi pagal Bendrajame duomenų apsaugos reglamente ir kituose galiojančiuose teisės aktuose nustatytus reikalavimus. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

13. Jūsų teisės
Šioje skiltyje pateikiama informacija apie jūsų teises, susijusias su mūsų vykdomu jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kai galite pasinaudoti šiomis teisėmis. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises ar jomis pasinaudoti, susisiekite su mumis el. paštu, nurodytu šioje privatumo politikoje.
Bendrovė nedelsdama ir bet kuriuo atveju per 1 mėnesį nuo prašymo gavimo pateiks informaciją apie veiksmus, kurių buvo imtasi gavus prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo. Atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir gautų prašymų skaičių, minėtas terminas gali būti pratęstas dar 2 mėnesiams. Tokiu atveju apie tokį termino pratęsimą ir jo priežastis informuosime per 1 mėnesį nuo prašymo gavimo. Įmonė atsisakys įgyvendinti Jūsų teises tik teisės aktų numatytais atvejais.

13.1 Sutikimo atšaukimo teisė
Jei davėte mums aiškų sutikimą tvarkyti jūsų duomenis, galite bet kada jį atšaukti.

 

13.2 Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis
Norime, kad jūs visiškai suprastumėte, kaip naudojame jūsų asmens duomenis, ir nepatirtumėte dėl to jokių nepatogumų. Galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar tvarkome jūsų asmens duomenis. Jei mes bet kokiu būdu saugome ar naudojame jūsų asmens duomenis, turite teisę su jais susipažinti. Jei norite tai padaryti, pateikite mums raštišką prašymą šioje privatumo politikoje nurodytu adresu ir patvirtinkite savo tapatybę. Pateikdami tokį prašymą vadovaukitės sąžiningumo ir protingumo principais.

13.3 Teisė prašyti daugiau informacijos
Tikimės, kad suprasite, kad labai sunku aptarti visus galimus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus. Stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šią Privatumo politiką, jei pasikeičia asmens duomenų naudojimo procesas. Nepaisant to, jei turite klausimų dėl jūsų asmens duomenų naudojimo, mielai į juos atsakysime arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų ar nesupratote pateiktos informacijos, susisiekite su mumis.

13.4 Papildomos teisės
Žemiau rasite informaciją apie savo papildomas teises, kuriomis galite pasinaudoti vadovaudamiesi toliau nurodyta tvarka.


a) Jūs turite teisę prašyti, kad ištaisytume bet kokius mūsų tvarkomų duomenų netikslumus. Tokiu atveju galime paprašyti patvirtinti ištaisytą informaciją.
b) Jūs turite teisę prašyti, kad ištrintume Jūsų asmens duomenis. Ši teisė bus įgyvendinama Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 2016/679 17 straipsnyje numatytais atvejais.
c) Jūs turite teisę prašyti mūsų apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad jie būtų tvarkomi:

  • laikotarpiu, kurio reikia, kad galėtume patikrinti Jūsų asmens duomenų tikslumą, kai pateikiate pretenzijas dėl duomenų tikslumo;

  • neteisėto Jūsų asmens duomenų rinkimo, saugojimo ar naudojimo atvejais, kai nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų;

  • kai mums nebereikia jūsų asmens duomenų, bet jums jų reikia teisiniams reikalavimams įgyvendinti ar apginti;

  • per laikotarpį, reikalingą nustatyti, ar turime viršesnį teisinį pagrindą toliau tvarkyti jūsų asmens duomenis, jei naudojatės teise nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi.

d) Jūs turite teisę į duomenų, kuriuos mes gavome pagal Jūsų sutikimą arba sutarties sudarymo tikslu, perkeliamumą. Jeigu pasinaudosite šia teise, perduosime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.
e) Jūs turite teisę nesutikti, kad mes naudotume Jūsų asmens duomenis:

  • tais atvejais, kai tokius duomenis naudojame siekdami įgyvendinti savo teisėtus interesus, tačiau neturime viršesnio teisinio pagrindo toliau naudoti Jūsų asmens duomenis; arba

  • bet kuriuo metu, kai naudojame Jūsų asmens duomenis naujienlaiškiams siųsti arba tiesioginės rinkodaros tikslais. Tokiu atveju duomenys šiems tikslams daugiau nebus naudojami; tačiau jie gali būti naudojami kitais teisėtais tikslais.

14. Skundai
Jeigu manote, kad buvo ir/ar gali būti pažeistos Jūsų duomenų subjekto teisės, nedelsdami susisiekite su mumis šioje Privatumo politikoje nurodyta el. Užtikriname kad kai tik gausime skundą, per protingą laikotarpį susisieksime su informuosime apie Jus ir kundo nagrinėjimo procesą, o vėliau ir apie jomis.
Jei rezultatai netenkins, pateikti Jūsų pretenziją priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (www.dai.lrv.lt).

15. Atsakomybė
Jūs esate atsakingi už mums pateiktų savo duomenų tikslumą, teisingumą ir išsamumą. Pasikeitus Jūsų pateiktiems duomenims, Jūs privalote nedelsdami apie tai mus informuoti el. Mes jokiu būdu nebūsime atsakingi už žalą, kurią patyrėte dėl netikslių ar neišsamių asmens duomenų pateikimo arba nepranešimo apie jų pasikeitimus.

16. Privatumo politikos pakeitimai

Šią privatumo politiką galime bet kada atnaujinti arba taisyti. Tokia atnaujinta ar pakeista privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų programoje. Retkarčiais turėtumėte ją patikrinti ir įsitikinti, kad dabartinė Privatumo politikos versija yra priimtina. Atnaujinę Privatumo politiką, apie bet kokius pakeitimus, kuriuos laikome reikšmingais, informuosime paskelbdami juos Programėlėje. Žemiau nurodyta data „Atnaujinta“ rodo naujausio privatumo politikos atnaujinimo datą. Paskutinis privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas [2022-10-10].

Trečiųjų šalių slapukai

Slapuko pavadinimas

Slapuko aprašymas

Nuoroda į trečiosios šalies privatumo politiką

www.facebook.com

Slapukas, naudojamas susieti vartotoją su konkrečiu ID (negalėdamas identifikuoti vartotojo) ir leidžia rinkti informaciją apie jo veiksmus puslapyje.

https://www.facebook.com/privacy/explanation

www.google-analytics.com

Slapukas naudojamas informacijai rinkti (be galimybės identifikuoti vartotoją).

www.google-analytics.comhttps://policies.google.com/privacy?hl=en

www.google.com

„Google“ naudoja slapuką, kad pateiktų skelbimus vartotojų grupėms, kurios labiau linkusios atlikti tam tikrus veiksmus reklamos kampanijoje.

https://policies.google.com/privacy?hl=en

px.ads.linkedin.com

Slapukas, naudojamas susieti vartotoją su konkrečiu ID (negalėdamas identifikuoti vartotojo) ir leidžia rinkti informaciją apie jo veiksmus puslapyje.

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

bottom of page